29 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

(από τοπ FACEBOOK)


Σκαλίζοντας στο σάιτ των αυτόνομων αντίφα, συνάντησα αυτή την αφίσσα, που μια εποχή "κοσμούσε" τους τοίχους και τις κολώνες πολλών περιοχών της χώρας. Την αναρτώ και αξίζει να διαβάσετε όλοι το περιεχόμενο, για να είσαστε περισσότερο υποψιασμένοι, όταν βλέπετε αυτούς τους τύπους με τα κράνη, τις μάσκες και τα ρόπαλα να διαδηλώνουν στο κέντρο, της αθήνας κυριώς, και να γνωρίζετε ότι όλες αυτές οι φράξιες είναι πρακτορεμένες και δρουν υπέρ ξένων κέντρων. Στέκια τους; Τα πανεπιστήμια, οι χώροι καταλήψεων, μικροί νεολαιίστικοι χώροι στα εξάρχεια και στα λαϊκά προάστια, οι μαζώξεις και οι πορείες δικαιωματιστών κλπ.

Τί μας λένε τα τζιμάνια αυτά;
Η κακή Ελλάδα φταίει για την επιθετικότητα των τούρκων, αφού ασκεί ύπουλα και υποχθόνια πολιτική περικύκλωσης της τουρκίας συμμαχώντας με τους αντιπάλους της (πρωτάκουστο!).
Τα Ίμια είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη και κακώς η κακιά Ελλάδα ξανανοίγει ζήτημα κυριαρχίας εκεί.

Η ύπουλη Ελλάδα επίσης μπλοκάρει τη λύση του κυπριακού και διευκολύνει την εξόρυξη υδρογονανθράκων από την Κυπριακή Δημοκρατία, στερώντας το από τους καημένους τους τουρκοκύπριους. Εδώ βέβαια δεν έχουν ενημερωθεί ότι η Κύπρος έχει δηλώσει ότι το ποσοστό των εσόδων από την πώληση υδρογονανθράκων θα δεσμευθεί κατά το ποσοστό που ανήκει στους τουρκοκύπριους και θα τους αποδοθεί με τη λύση του Κυπριακού. Λεπτομέρειες...

Η δόλια Ελλάδα κακώς δεν αποστρατικοποιεί τα δωδεκάνησα και τα νησιά του βόρειου αιγαίου (η τουρκία προφανώς νόμιμα διατηρεί τεράστιες αποβατικές δυνάμεις απέναντι από αυτά...).

Η άπληστη και επιθετική Ελλάδα δρα κατά της τουρκίας, όσο η καημένη, άθελά της, είναι μπλεγμένη στο σφαγείο της μέσης ανατολής! Προσπαθεί δε να κυριαρχήσει στις θάλασσες, από την Κέρκυρα μέχρι το Λίβανο, χωρίς να ρωτήσει την Τουρκία!

Απειλούν την ύπουλη Ελλάδα ότι γρήγορα θα το πληρώσει και θα καταλάβει ότι η τουρκική προκλητικότητα θα είναι χάδι μπροστά στο κακό που θα τη βρεί!!!

Σας μυρίζει ΜΙΤ; Ούτε ο Τσαβούσογλου με τον Ερντογάν δεν θα έγραφαν τέτοιο κείμενο, γιατί θα είχαν και λίγη ντροπή μέσα τους. Αυτοί όμως εδώ το γράφουν. Μην το παίρνετε γι αστείο! Οι πρακτορεμένες αυτές απόψεις διαδίδονται στα πανεπιστήμια από καθηγητές αναλόγου φυράματος και ποτίζουν τις ψυχές νέων παιδιών. Με όλα αυτά τα ύπουλα σπέρματα του Πήλιου Γούση πριν λίγο καιρό συνομιλούσαμε, θεωρώντας τους ισότιμους και προοδευτικούς συνομιλητές!! Ελπίζω να μην κοιμάται η ΕΥΠ... Μεγαλώστε τη φωτογραφία και απολαύστε κατάντια.